Donaties

Ik hoop al die mooie dingen waar ik op deze site over bericht te kunnen blijven doen. MAAR!!! Dit kan ik natuurlijk niet alleen, en daarom wil ik jullie allen vragen mij jaarlijks te steunen door het doneren van een geldbedrag op het rekeningnummer van de Stichting Kwa Kila: NL16 RABO 0113 1243 68

Ik hoop dat ik ook dit jaar weer op jullie steun mag rekenen! Zodat wij in de toekomst gezamenlijk mooie dingen in Kenia kunnen verwezenlijken! Ik ga jullie natuurlijk op de hoogte houden door middel van foto`s en een nieuwsbrief!

En hoewel ik natuurlijk blij ben met elke gift voor mijn geliefde Kenia en dankbaar ben voor alles wat jullie schenken (er te allen tijde gestort kan worden; giften zijn altijd welkom), is het voor mijn businessplan en doelstellingen belangrijk dat ik ongeveer weet waar ik op mag rekenen. (overigens zonder enige verplichting ). Daarbij moeten jullie denken aan:

  1. Een jaarlijkse gift
  2. Een periodieke schenking gedurende minimaal 5 jaar, welke aftrekbaar is voor de belasting (we hebben de ANBI status aangevraagd). Er zijn mensen die ons hebben laten weten liever iedere maand wat te storten dan een bedrag ineens, nou dan kan dus.

Mochten jullie meer informatie willen betreffende punt 2, laat het mij dan even weten. Mijn man Nico is graag bereid dit nader toe te lichten.

Alvast hartelijk dank! Ook namens mijn dochters Merel en Fleur!

Veel liefs,

Elja Cusell-van Biezen